Big Brother - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι απόλυτα υποστηρικτικός στον Βαρθακούρη» (pics)

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βάζει μια τελεία σε όσα ακούγονται αναφορικά με τις φήμες περί κόντας με τον Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother.

Στα παρασκήνια του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα, όπου και «συνάντησε» τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μίλησε για την «κόντρα» του με τον Χάρη Βαθρακούρη.

Μια ξεκάθαρη θέση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στις… φήμες

«Να μου πει ένας, έναν λόγο που μπορεί να υπάρχει κόντρα με τον Χάρη» σημείωσε με σαφήνεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «στην αρχή μου είπαν αν θέλω να είμαι η φωνή του Big Brother και, επειδή οι Ολλανδοί της Endemol είπαν πως η φωνή δεν πρέπει να είναι γνωστή, μου πρότειναν αυτή τη θέση και κατάλαβα τι λειτουργία έχει. Ήταν ξεκαθαρισμένο ευθύς εξ αρχής».

Επίσης, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Να μπήκα με σκοπό να φάω τον Χάρη Βαρθακούρη; Μην τρελαθούμε! Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος επί 21 χρόνια, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήταν στην τηλεόραση. Όχι, είμαι ικανοποιημένος και χορτασμένος. Είμαι σκασμένος, μιλάμε για μεγάλο φαγοπότι».

«Το μόνο που κάνω, είμαι απόλυτα υποστηρικτικός» ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM