Big Brother: Ο Κεχαγιάς στο «Ραντεβού στα τυφλά» με το Σεφερλή (vid)

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, ωστόσο ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε κάνει ένα πέρασμα και από το τηλεπαιχνίδι «Ραντεβού στα τυφλά».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς που έχει γίνει viral για την ιδιόμορφη σχέση του με την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη μέσα στο σπίτι του Big Brother, είχε συμμετάσχει το μακρινό 2016 στο τηλεπαιχνίδι «Ραντεβού στα τυφλά» με το Μάρκο Σεφερλή.

Μαζί του στο πλατό είχε βρεθεί και ο Έντουαρντ Στεργίου. O οποίος πλέον διεκδικεί τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν τότε 23 ετών και ερχόταν από τον Άγιο Δημήτριο. Ο ίδιος παρουσιαζόταν ως πρωταθλητής στο kick boxing. Αξιοσημείωτο είναι πως είχε αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας και δεύτερος στην Ευρώπη.

Στο βίντεο ο παίκτης του Big Brother δηλώνει πως ασχολείται με τον αθλητισμό από 15 χρονών.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή Μάρκου Σεφερλή, ο Δημήτρης Κεχαγιάς δε δίστασε να σηκωθεί όρθιος και να του δείξει μερικές κινήσεις του kick boxing, για να τις χρησιμοποιήσει σε περίπτωση καβγά.

Μάλιστα, σε ερώτηση της υποψήφιας κοπέλας, ο Δημήτρης Κεχαγιάς δήλωνε πως δεν θα φερόταν ιδιαίτερα φιλικά σε κάποιον που θα της έκανε έντονο καμάκι.

Ακούγοντας αυτή τη δήλωση, ο Μάρκος Σεφερλής τον χαρακτήρισε «άγριο», λέγοντας πως τα λέει πολύ χύμα και τσουβαλάτα και ζητώντας του να πει ένα τραγούδι που θα ήθελε να ακούσουν.

Τότε ο Δημήτρης Κεχαγιάς ζήτησε το τραγούδι «Και μαζί και χώρια» του Βασίλη Καρρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM