Big Brother: Τα απίστευτα σχόλια για τα προσόντα του Δημήτρη (vid)

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Μεγάλου Αδερφού«, μάθαμε ορισμένες λεπτομέρειες που δεν χρειάζονταν και ειδικότερα, «ενημερωθήκαμε»... για τα προσόντα του Δημήτρη Κεχαγιά.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τους συμμετέχοντες να παίζουν το παιχνίδι «Emoji». Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση, αφού το έχουν ξαναπαίξει.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι τα σχόλια αναφορικά με τα προσόντα του Δημήτρη Κεχαγιά και πως αυτά σχολιάστηκαν από τους συμπαίχτες του.

Τα πονηρά σχόλια για τον Δημήτρη Κεχαγιά

Πιο συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η Σοφία Δανέζη, η οποία μόλις έλαβε το εικονίδιο με το γαϊδούρι, γέλασε πονηρά και όλο νόημα το έδωσε στον Δημήτρη. Η ίδια δικαιολογώντας αυτή την κίνηση, ανέφερε πως τους λόγους τους ξέρει και τους είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που έχει αποχωρήσει από το reality του ΣΚΑΙ. Τονίζοντας πως είναι «γαϊδούρι», αλλά όχι το ζώο. Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές πέρα για πέρα πονηρές.

Αμέσως μετά, στην ίδια λογική κινήθηκαν και τα σχόλια από την Ραμόνα Μοροσάνου. Εκείνη με τη σειρά της βέβαια, αφού έδωσε το εικονίδιο με το γαϊδούρι στον Δημήτρη, το αιτιολόγησε λέγοντας πως το έχει δει κι εκείνη. Αφήνοντας μετέωρα πολλά.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίχτες του Big Brother.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM