Φαίη Σκορδά: Απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και η Φαίη Σκορδά μπήκε με νέο και ανανεωμένο αέρα στα σπίτια των τηλεθεατών με το καθιερωμένο πλέον «Πρωινό».

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το «Πρωινό», πλέον έχει ενταχθεί και μια νέα στήλη πέρα για πέρα ενδιαφέρουσα. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και  οι συνεργάτες της καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις τηλεθεατών, ακόμα και αν αυτές είναι λιγάκι πιο ... «ιδιαίτερες» ή αδιάκριτες.

Σε μια τέτοια λοιπόν δεν άργησε να κληθεί να απαντήσει και η όμορφη Φαίη, καθώς ένας τηλεθεατής την ρώτησε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής:

«Εάν θα ξαναπαντρευτώ… Δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου, αυτή είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα. Οπότε με αυτό νομίζω ότι απαντώ.

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM