Πολάκης: Έβαλε τραγούδι του Καζαντζίδη μέσα στη Βουλή (vid)

Σήμερα, στην Βουλή συζητήθηκε η άρση ασυλίας του μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Παύλου Πολάκη ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης.

Ο Πολάκης απ΄το βήμα τη Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του εκδότη των «Παραπολιτικών», και μίλησε για συνεχείς και προσωπικές επιθέσεις και χυδαιολογίες εναντίον του.

Μάλιστα, είπε πως αν αρθεί η ασυλία του θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της ποινικοποίησης της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ενώ ολοκλήρωσε την επίθεσή του κατά του Γιάννη Κουρτάκη με βαριές εκφράσεις, όπως «διεφθαρμένος λακές» και «η πιο καλοταϊσμένη γραφίδα που έχει βγάλει ποτέ ο τόπος».

Το απίστευτο ωστόσο, είναι το πως αποφάσισε να κλείσει τη σημερινή τοποθέτηση του στη Βουλή.

Επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ,  αποφάσισε λίγο πριν κατέβει από το βήμα της Βουλής να να παίξει στο κινητό του τηλέφωνο ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια».

Ο ίδιος απήγγειλε μαντινάδες για «ψηλά βουνά και λάβρες καρδιές», ενώ όταν έπαιζε το τραγούδι σιγοτραγούδησε και ο ίδιος «κι αν κάνετε τα στήθια μου κομμάτια, εσείς πεθαίνετε και όχι εγώ».

Δείτε παρακάτω:

 

Τι αποφάσισε η Βουλή για την άρση ασυλίας

Σημειώνεται, πάντως, πως η Ολομέλεια αποφάσισε κατά της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη, καθώς απουσίαζαν αρκετοί βουλευτές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να προέρχονται από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Έτσι, με ψήφους 80 υπέρ, 84 κατά και ένα λευκό, αποφασίστηκε η μη άρση της ασυλίας.

Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής που είχε συνεδριάσει την προηγούμενη εβδομάδα για τις άρσεις ασυλίας είχε εισηγηθεί την άρση ασυλίας του κ. Πολάκη κατά πλειοψηφία.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας είχαν ψηφίσει ΝΔ και Ελληνική Λύση, κατά ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μέρα25 και το ΚΚΕ, και «παρών» το ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιάννης Κουρτάκης είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του, καθώς ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει σε ανάρτηση του ότι ο δημοσιογράφος και τοπικοί σουπερμαρκετάδες είχαν ρίξει λεφτά για να μη βγει βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM