Πελώνη: Συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη για τον δημόσιο διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς

Πελώνη: Συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη για τον δημόσιο διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς - Στήριξη Μενδώνη

- Κώδικας δεοντολογίας με πρωτοβουλία Κυριάκου Μητσοτάκη

Του Μάκη Θεοδώση

Η χώρα χρειάζεται κώδικες δεοντολογίας, ένα πλαίσιο που θα αποτρέπει κάθε μορφής κακοποίηση, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, προαναγγέλλοντας πως η κυβέρνηση θα λάβει συνολικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως είπε, τις πρωτοβουλίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ. Πελώνη είπε ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε τη διεξαγωγή συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή την Πέμπτη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με επίκεντρο την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου.

Αναφερόμενη στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, δήλωσε πως ήταν «ατυχής η έκφραση για τον Δημήτρη Λιγνάδη» (σ.σ. πως είναι επικίνδυνος άνθρωπος) και ο επικοινωνιακός χειρισμός του ζητήματος.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, δεν συνιστά λόγο αποπομπής ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός και ανέφερε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τη Λ. Μενδώνη, την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού.

Ερωτηθείσα αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Η εξ αποστάσεως ενημέρωση (briefing) των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη έγινε στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM