Κεραμέως: Εκτός υπηρεσίας ο εκπαιδευτικός που ασέλγησε σε ανήλικο

Κεραμέως: Εκτός υπηρεσίας  ο εκπαιδευτικός που ασέλγησε σε ανήλικο- Άμεση η αντίδραση του υπουργείου σε φαινόμενα σεξουαλικής πράξης με ανήλικο

Του Μάκη Θεοδώση

Έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο. Να σημειωθεί πως ανάλογα ήταν τα αντανακλαστικά του υπουργείου και με την περίπτωση της εκπαιδευτικού στη Χαλκίδα με το κοριτσάκι που βρέθηκε εκτός αίθουσας στο προαύλιο

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος συνελήφθη στις 19/02/2021, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικου.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως ο άνδρας από το Περιστέρι ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου για επτά ολόκληρα χρόνια, από την τρυφερή ηλικία από 8 έως 15 ετών. Μάλιστα, οι ασελγείς πράξεις φαίνεται πως λάμβαναν χώρα μέσα στο σπίτι του ενώ ο ίδιος έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια του παιδιού.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM