Μητσοτάκης στην Σαμοθράκη: «Πρώτο μας μέλημα η ακριτική Ελλάδα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε νωρίτερα στον Έβρο προκειμένου να επιτηρήσει την πορεία κατασκευής του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, έδωσε το «παρών» και στην ακριτική Σαμοθράκη όπου και συνομίλησε με τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και εκπροσώπους φορέων της.

«Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης μας είναι η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας και ειδικά των ακριτικών νησιών», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του στην Σαμοθράκη.

«Η κυβέρνηση μας είναι κυβέρνηση των έργων, όχι των λόγων»

«Η κυβέρνηση μας είναι κυβέρνηση των έργων, όχι των λόγων», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Και συνέχισε λέγοντας πως για όλα τα έργα υπάρχει κεντρική παρακολούθηση για την πορεία εξέλιξης τους. Αναφορικά με τη Σαμοθράκη πως τους 15 μήνες που είναι κυβέρνηση έχουν αντιμετωπιστεί οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες που κληρονόμησε από το παρελθόν.

Μετά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης και το αρχαιολογικό Μουσείο που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM