Μητσοτάκης στη δευτερολογία: Είστε κατώτερος και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μητσοτάκης: Οι Μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων στη Νέα Σμύρνη- Ψεύδεστε για την πανδημία

Του Μάκη Θεοδώση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα, σας δόθηκε να σταματήσετε το ψεύτικο διχασμό, είναι το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά. Το πολιτικό σας βιογραφικό δείχνει πως με τους αγανακτισμένους κερδίσατε την εξουσία.

«Δεν υπάρχει κοινωνική πλειοψηφία να σας ακολουθήσει, η νεολαία είναι θυμωμένη αλλά ώριμη. Δε θέλει να πάει στο Πανεπιστήμιο των Μπαχαλάκηδων. Είστε εκτός εποχής και κλιματος.» τόνισε.

Για την επιμονή των θανάτων σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, απάντησε πως « τηρήσαμε δύσκολα μέτρα για να περιορίσουμε τις απώλειες, είστε ψεύτης και επενδύετε στο θυμό του πολίτη, ανερυθρίαστα.» επεσήμανε.

Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού , αν το πετύχουμε, ποιος ωφελείται, δεν είναι ο ξενοδόχος που είναι κλειστός σήμερα; Θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη της χώρας» πρόσθεσε.

Για τις προτάσεις Αλιβιζάτου, εξήγησε πως «τις υλοποίησε η κυβέρνηση, υπάρχουν βοηθοί για το Συνήγορο του Πολίτη, ενισχύουμε το θεσμό, είναι σύμφωνος και ο ίδιος σε κάθε ενίσχυση του προσωπικού του και αναγνωρίζεται η δυνατότητα ανακριτικών καθηκόντων από τον ΣτΠ.» τόνισε.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας επί ημερών σας ,ήταν παρών σε κομματικές εκδηλώσεις σας. Η ευαισθησία σας που ηταν όταν δέρνατε τους συνταξιούχους, αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

«Λύσαμε το ζήτημα των Εξαρχείων, οι Μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων πήγαν στην Νέα Σμύρνη και υπενθύμισε την παρουσία των ΜΑΤ σε κάθε εμφάνιση του κ.Τσίπρα» σημείωσε με έμφαση.

«Η συγκυβέρνηση με τον κ.Καμμένο δείχνει το πολιτικό σας έρμα, δεν ακούστηκε ποτέ κανένα υπονοούμενο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με την τρομοκρατία. Η διευκόλυνση που δώσατε το Μάρτιο του 2015, σε τρομοκράτες ,όμως, δεν ξεχνιούνται. Ο νόμος τηρείται και θα τηρείται και το Κράτος θα κάνει τα πάντα να κρατηθεί ο Κουφοντίνας ζωντανός, να βγειτε να το στηρίξετε» υπογράμμισε

Σας ζήτησα να αποκηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ  το σύνθημα ''ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν'' και η αναφορά σας στις σεβαστές προσωπικότητες της Αριστεράς  του παρελθόν, δείχνει το προσωπικό σας άγχος,  Δια πιστώνω πως «δεν ρίξατε τους τόνους, τελικά, είστε κατώτερος ως πρωθυπουργός και τώρα είστε κατώτερος και ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης» κατέληξε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης.