Κοροναϊός: Θετικός ο γιος της Γεννηματά - Σε καραντίνα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο γιος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, γεγονός που θέτει την ίδια σε προληπτική καραντίνα.

Ο γιος της Φώφη Γεννηματά που είναι μαθητής, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κοροναϊού στο σχολείο του με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος. Να σημειωθεί πως ο γιος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι ασυμπτωματικός και θα παραμείνει στο σπίτι σε καραντίνα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ωστόσο, η Φώφη Γεννηματά, αν και το τεστ στο οποίο υπεβλήθη είναι αρνητικό, θα παραμείνει και ή ίδια μερικές μέρες στο σπίτι για προληπτικούς λόγους.

Θετική και η Κεραμέως

Να υπενθυμίσουμε πως θετική στον κοροναϊό διαγνώστηκε και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας γνωστοποίησε μόνη της την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Όπως αναφέρει, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της είναι θετικοί στον ιό. Ωστόσο, η υπουργός είναι ασυμπτωματική.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της, η κα Κεραμέως θα παραμείνει αυτοαπομόνωση με βάση τις οδηγίες των ειδικών.

Η υπουργός Παιδείας έγραψε αναλυτικά στο μήνυμά της:

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς»

Θετικός και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς

Να σημειωθεί επίσης, πως θετικός στον κοροναϊό εντοπίστηκε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, «Μείνετε ασφαλείς».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς έγραψε: «Μόλις έμαθα ότι το προγραμματισμένο τεστ που έκανα για COVID-19 πριν το Κολέγιο βγήκε θετικό. Τώρα αυτό-απομονώθηκα όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλής».

Δείτε την ανάρτηση του Ευρωπαίου Επίτροπου:https://twitter.com/MargSchinas/status/1321019325587873794?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1321019325587873794%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fnews2u.gr%2Fpolitiki%2Fkoronaios-thetikos-margaritis-shinas%2FΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM