Γιαννακοπούλου για Κεραμέως: «Θα τη σκίσω» - Ανοιχτό το μικρόφωνο στη Βουλή (vid)

Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου στα έδρανα της  Βουλής, όταν η Νάντια Γιαννακοπούλου σχολίασε με έντονο ύφος τη Νίκη Κεραμέως.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ακούγεται να λέει, αναφερόμενη στην υπουργό Παιδείας: «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης»

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο και το σάλο που προκλήθηκε με το συμβάν, η Νάντια Γιαννακοπούλου τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …”γαλλικά” μου. Ο “δαίμων” του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια – την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο. Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά…»

 

  •  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM