Μαξίμου: Κρίσιμη σύσκεψη για την άρση των μέτρων - Παραδίδουν στον Μητσοτάκη το πλάνο (vid)

Κρίσιμη σύσκεψη για την άρση των μέτρων αναμένεται να γίνει το πρωί του Σαββάτου (25.04) στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Μάλιστα, θα παραδώσουν στον πρωθυπουργό το πλάνο για την άρση των περιοριστικών μέτρων, καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί η σύσκεψη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων για τον κοροναϊό, όπου και αποφασίστηκε και συντάχθηκε η συγκεκριμένη πρόταση.

Αμέσως μετά την σύσκεψη με την επιτροπή, στις 12:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη με την ομάδα άρσης των μέτρων όπου συμμετέχουν υπουργοί και συνεργάτες του πρωθυπουργού. Και εκεί θα αναλυθεί η πρόταση των ειδικών και θα αποφασιστεί το πλήρες σχέδιο για το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται, πως ότι αλλαγές αποφασιστούν για την χαλάρωση των μέτρων θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό σε διάγγελμά του την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 το σχέδιο ξεκινάει από 4 Μαΐου έως 28 Ιουνίου για την σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα των επιχειρήσεων και των αθλητικών χώρων.

Δείτε λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM