Με υπογραφή της ΝΔ μπήκε η ταφόπετρα στην «Χρυσή Αυγή»

Η ταφόπετρα που έβαλε η Δικαιοσύνη στην εγκληματική οργάνωση που λέγεται «Χρυσή Αυγή» οφείλεται στην Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο σημερινός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οι δύο ηγέτες που ξεκίνησαν και τελείωσαν τον αγώνα κατά του ναζιστικού μορφώματος που ήθελε να νομιμοποιήσει τις παράνομες πράξεις της μέσα από τον κοινοβουλευτισμό.

Και η αλήθεια είναι ότι η δίκη αυτή θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν πολύ καιρό και όχι μετά από 5,5 χρόνια ώστε οι εκπρόσωποι του ναζιστικού κόμματος να μην μπορούσαν να αλωνίζουν στα κοινοβουλευτικά έδρανα εκφράζοντας γνώμες και απόψεις κυρίως κατά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κατά του πολιτεύματος.

Αυτοί που εδώ και δύο μέρες εκλιπαρούν το δικαστήριο για να τους αναγνωρίσει ελαφρυντικά πριν λίγους μήνες κοκορεύονταν και προσπαθούσαν με την βία και τον δόλο να πετύχουν τους στόχους τους.

Μεγάλες ευθύνες για την καθυστέρηση της απονομής της δικαιοσύνης στην πολύκροτη δίκη της «Χρυσής Αυγής» έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και του πολιτικού κόσμου καθώς οι αλλαγές που έκανε στον Ποινικό Κώδικα ενδέχεται να αποφέρουν ποινές …χάδια στους χρυσαυγίτες.

Επιπλέον όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εκμεταλλεύτηκε πολιτικά την «Χρυσή Αυγή» η οποία έδειχνε το μένος της κατά της Νέας Δημοκρατίας αφού γνώριζε ότι αυτό είναι το κόμμα που την στέλνει στην φυλακή.

Μάλιστα αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση της δίκης υπογραμμίζουν ότι δεν γίνεται το Ειδικό Δικαστήριο με τα μέσα του της δεκαετίας του 90’ να ολοκληρώνει την διαδικασία σε δέκα μήνες και η δίκη αυτή να κρατήσει χρόνια και οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Να σημειωθεί ότι η δίκη του σκανδάλου Κοσκωτά ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1991 και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 1992.

Διαβάστε περισσότερα στο κυβέρνηση.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM