Μητσοτάκης: Η δυσαρέσκεια του για τις διαρροές στον τουρισμό και το νέο του μήνυμα

Ενόψει της σταδιακής άρσης των μέτρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη πολιτική στρατηγική όσον αφορά τον τομέα του τουρισμού, καθώς λόγω της πανδημίας η οικονομία κάθε χώρας δέχτηκε βαρύ πλήγμα.

Και ενώ τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, η δυσαρέσκεια του Πρωθυπουργού ήταν έντονη για τις διαρροές των προηγούμενων ημερών.

Οι προτάσεις των αρμόδιων φορέων του τουρισμού αναμένονται να κατατεθούν σήμερα (11.05) στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ μέχρι την Τετάρτη (13.05) θα έχει οργανωθεί σύσκεψη για τη λήψη τελικών αποφάσεων αναφορικά με τη στήριξη προς τις επιχειρήσεις.

Πληροφορίες από συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκης αναφέρουν ότι «αυτή τη στιγμή δεν χωρούν λάθη. Κάθε κλαδική πολιτική πρέπει να είναι οικονομικά και αναπτυξιακά τεκμηριωμένη»

Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλήσει με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την περασμένη εβδομάδα και αναμένει ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, άλλες πηγές από το Μαξίμου δηλώνουν: «Η επιτυχής αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης δεν χωρά πισωγυρίσματα. Στόχος είναι να αποτελέσει την βάση και για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που συνεπάγεται», κάτι που μας δίνει ένα στίγμα για τον κυβερνητικό σχεδιασμό που θα ακολουθηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM