Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 35χρονου πατέρα - Στην εντατική η σύζυγός του, νοσηλεύονται τα παιδιά του (vid+pics)

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Κρήτη μετά από φοβερό τροχαίο. Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον άτυχο πατέρα.

Ο πατέρας νεκρός, η μητέρα και η κόρη στην εντατική και ο γιος στην Παιδοχειρουργική. Αυτός είναι απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Μοίρες – Αγιοι Δέκα, μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Στο ένα επέβαινε η οικογένεια και ένας 25χρονος και στο άλλο ένας 23χρονος και ένας 21χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Οι πυροσβέστες πάγωσαν από το θέαμα στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο 34χρονος πατέρας νεκρός και η 30χρονη σύζυγός του βαριά τραυματισμένη. Τα παιδιά είχαν τις αισθήσεις τους και έκλαιγαν.

Η κινητοποίηση ήταν τεράστια. Η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα.

Το κοριτσάκι όπως και ο 5χρονος αδελφός της μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ. Η μικρή εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων με κακώσεις και κατάγματα, ωστόσο δεν διασωληνώθηκε. Ο 5χρονος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική.

 

 

Η οικογένεια χώρισε για πάντα χθες το βράδυ, στο ύψος των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας. Ο 34χρονος έφυγε από τη ζωή, πίσω από το τιμόνι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας.

 

Η μαντινάδα του κουμπάρου του 35χρονου

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του 35χρονου ο κουμπάρος του ανάρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Δείτε την:

Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,

κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει

 

Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM