MasterChef: Ο Ιωαννίδης στο μαραθώνιο δωρεών για το εμβόλιο

«MasterChef»: Ο δημοφιλής σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής, Πάνος Ιωαννίδης συμμετέχει στην καμπάνια για τη σημασία ανάπτυξης εμβολίου ενάντια στον κοροναϊό και στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Η ανακάλυψη του εμβολίου και της κατάλληλης θεραπείας είναι ο μοναδικός δρόμος για να είμαστε ασφαλείς. Ας λάβουμε όλοι μέρος στη συλλογική προσπάθεια για τη χρηματοδότηση της έρευνας και παραγωγής εμβολίων, διαγνωστικών μέσων και φαρμάκων για όλους. Αυτά είναι τα συστατικά της καλύτερη συνταγής κατά του ιού», λέει, μεταξύ άλλων, ο κριτής του MasterChef 4, Πάνος Ιωαννίδης.

Να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιστράτευσε πολλούς διάσημους για να συμμετέχουν και να καλέσουν για συνεισφορά στο μαραθώνιο δωρεών για το εμβόλιο κατά του COVID-19.

Μάλιστα, μεταξύ των διάσημων που συμμετέχουν στην καμπάνια με βίντεο είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, η Μάιλι Σάιρους, το ζεύγος Γκέιτς και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Υπογραμμίζεται ότι η «Παγκόσμια Αντίδραση στον κοροναϊό» ξεκίνησε 4 Μαΐου και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 9.8 δις ευρώ σε δωρεές από δωρητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ποσό αυτό περιλαμβάνει δωρεά ύψους 6.5 δισ. ευρώ από την Ευρώπη. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η ανάπτυξη και η καθολική διάθεση διαγνωστικών εξετάσεων, θεραπευτικών αγωγών και εμβολίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM