Morrissey: Ευρωπαϊκό tour εν όψει νέου άλμπουμ-Όλες οι λεπτομέρειες (pics+vid)

Morrissey: Ευρωπαϊκό tour εν όψει νέου άλμπουμ-Όλες οι λεπτομέρειες

Καλά τα νέα, μετά από χρόνια, για τον Morrissey. O πάλαι ποτέ frontman των Smiths, η ασύλληπτη φωνάρα με την οποία μεγαλώσαμε, απ' το 2015 αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Οι συνεχείς χημειοθεραπείες -λόγω καρκίνου- τον είχαν «λιώσει». Απ' το 2017, για την ακρίβεια, είχαμε να μάθουμε νέα του.

Μέχρι τώρα που ο Morrissey ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της νέας tour του. Και στην Μ. Βρετανία. Βέβαια, στην τουρνέ δεν έχει συμπεριλάβει το Μάντσεστερ, γεγονός που δυσαρεστεί τους εκεί φαν του. Δεν είναι τυχαίο αφού τα δύο τελευταία gigs του στην πόλη είχαν ματαιωθεί.

Οι σταθμοί του tour - σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ως τώρα 

First Direct Arena και The SSE Arena, Wembley. Στις 6 και 14 Μαρτίου αντίστοιχα.

Palladium, Κολωνία, 9 Μαρτίου

Salle Pleyel, Παρίσι, 11 Μαρτίου.

Το άλμπουμ

Το επερχόμενο άλμπουμ του έχει τίτλο «I Am Not A Dog On A Chain». Θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου και έρχεται σαν συνέχεια του πρόσφατου single του «Bobby Don't You Think They Know?»

TIP

Συμπτωματικά, να σας πω την αλήθεια, ανακάλυψα αυτό το εκπληκτικό νέο - σίγουρα το καλύτερο της ημέρας τουλάχιστον για τους μουσικόφιλους. Προφανώς, για να ξεκινάει νέα τουρνέ ο Morrissey είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του. «There's a light that never goes out». Πάντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM