My Style Rocks: Έρχονται αλλαγές στην κριτική επιτροπή

Στο My Style Rocks, φαίνεται πως έρχονται αλλαγές στην κριτική επιτροπή, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας.

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για το My Style Rocks.

Χριστόπουλος: «Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ»

«Μου αρέσει το My Style Rocks, αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω και μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελούσαν τα κορίτσια, γελούσαμε όλοι, αλλά τώρα ζούμε σε λίγο περίεργους καιρούς. Λες κάτι και ψιλοστραβώνει η μία… Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο και η γλώσσα μου είναι ευγενική», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς»

Ωστόσο, μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα εμφανίζεται πλέον μόνο στο Gala, ενώ τις καθημερινές τη θέση του θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μιλάμε για αλλαγή ρόλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Όχι γιατί φεύγει ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά γιατί ο ΣΚΑΙ και η Acun Medya θεώρησαν ότι θα πρέπει το τηλεοπτικό συγκεκριμένο καρπούζι να χωριστεί στη μέση και να είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς και την Κυριακή στο Gala ο Χάρης Χριστόπουλος. Ζητήθηκε από τον Χάρη Χριστόπουλο να γίνει κάτι τέτοιο και ο ίδιος συμφώνησε. Επίσης, ο Χάρης Χριστόπουλος, σας το λέω υπεύθυνα, ότι ήδη ξεκινάει να κάνει κάτι άλλο στον ΣΚΑΙ.», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM