Ελένη Μενεγάκη: Και επίσημα στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση – Η επίσημη ανακοίνωση από το Mega

Και ναι, είναι γεγονός! Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή της «Ωραίας Ελένης» Μενεγάκη, ήρθαν να επιβεβαιωθούν, καθώς όπου υπάρχει καπνός τελικά υπάρχει και φωτιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, μετά από ένα διάλειμμα διάρκειας ενός χρόνου, επιστρέφει και πάλι στα τηλεοπτικά πράγματα. Και μάλιστα, θα την δούμε στο κανάλι απ' όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία, δηλαδή στο Mega.

Και η νέα σεζόν θα' ναι λοιπόν διαφορετική τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Το σίγουρο είναι όμως, πως πλέον είναι επίσημο, καθώς το κανάλι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία την καλωσορίζει στην οικογένεια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM