Δανάη Μπάρκα: «Όταν υπάρχει μια ρωγμή, μπορεί να ανοίξει, να γίνει και πόρτα»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» για τον πρόσφατο χωρισμό της, αλλά και τις φήμες περί εκτοπισμού της από την πρωινή ζώνη του MEGA από την Ελένη Μενεγάκη

Για τον πρόσφατο χωρισμός της αλλά και τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μίλησε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Κύκλοι κλείνουν, κύκλοι ανοίγουν»

Αρχικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Δανάη Μπάρκα είπε: «Πάντα νιώθω ωραία. Όλα αυτά, λόγω της εκπομπής, δεν μπορούμε να μας παίρνουν από κάτω. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας επιλέγουν να μας βλέπουν. Κύκλοι κλείνουν, κύκλοι ανοίγουν. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει η φήμη του προχωράς ή σταματάς».

«Οι εποχές όμως είναι τόσο δύσκολες...»

Και συμπλήρωσε: «Οι εποχές όμως είναι τόσο δύσκολες που ξεσπάμε εκεί που υπάρχει μια ρωγμούλα, η οποία μπορεί να ανοίξει και να γίνει πόρτα».

«Τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι»

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις φήμες περί μεταφοράς της εκπομπής της το σαββατοκύριακο, εξαιτίας της Ελένης Μενεγάκη, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κάτι για μεταφορά μου. Τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι. Εγώ ξέρω ότι είναι όλα καλά και πάμε αλλά είναι νωρίς».

«Γιατί, αν έρθει η Ελένη Μενεγάκη θα με φάει;»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: Νομίζω προς το Πάσχα γίνονται αυτές οι κουβέντες. Γιατί, αν έρθει η Ελένη Μενεγάκη θα με φάει; Το να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι, αυτού του βεληνεκούς σε ένα κανάλι μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM