Ζώδια: Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Ζυγό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται να φέρει αλλαγές στα ζώδια και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική τους ζωή.

Τι αλλαγές θα έρθουν στην καθημερινότητα των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, αν οργανώσεις την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να είναι πολύ λειτουργική, σιγά σιγά η προσοχή σου θα αρχίσει να εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα αισθηματικά. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και θα ευνοεί με κάθε τρόπο την αισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα. Μπορεί κάποιες φορές με τον ανάδρομο Ερμή να νιώθεις ότι τα πάντα πάνε αργά, αλλά σύντομα θα έρθουν οι εξελίξεις.

Ταύρος

Ταύρε, αφήνεις τα προβλήματα των άλλων να σε επηρεάζουν πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Αν δεν λύσεις όμως, τα δικό σου θέματα πρώτα, πώς θα μπορέσεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους σου; Όσο προσεκτικές κινήσεις κι αν έχεις κάνει, όσο κι αν έχεις προσπαθήσει να λάβεις υπόψιν σου όλα τα δεδομένα, κάποια πράγματα θα συνεχίζουν να συμβαίνουν αναπάντεχα και αυτό έχει και μια ομορφιά. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες, σε μια πολύ θετική θέση δηλαδή για εξέλιξη σε ένα πρότζεκτ.

Δίδυμος

Δίδυμε, ίσως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις όλες τις ανεξερεύνητες γωνιές του μυαλού σου και του χαρακτήρα σου, να πάρεις ρίσκα και να αφήσεις τις αμφιβολίες πίσω σου. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Σε μια θέση από την οποία μπορεί να αλλάξει την αισθηματική σου ζωή. Όμως, ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος και τα νέα ξεκινήματα προς το παρόν δεν ευνοούνται. Μπορείς να διερευνήσεις την κατάσταση παρ' όλα αυτά αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα ευνοεί με κάθε τρόπους αυτούς τους τομείς, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Σε έναν θυελλώδη μήνα, υπάρχουν πολύ θετικές στιγμές! Σου είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο ευθείς όσο φαίνονται, χωρίς να κρύβουν κάτι από πίσω. Ρίξε λίγο τις άμυνές σου και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες.

Λέων

Λέων, είναι πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες, να δημιουργήσεις συνεργασίες ή να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι με άλλους ανθρώπους. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις νέες γνωριμίες, τις συμφωνίες και την επικοινωνία. Λίγη υπομονή όμως για τα νέα ξεκινήματα, επειδή ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. Αν προετοιμάζεις κάτι, ιδίως στα επαγγελματικά, μάλλον αξίζει να κρατάς κάποια πράγματα κρυφά προσωρινά. Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις τα πάντα δυνατά.

Παρθένος

Παρθένε, μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Μερικές φορές το να νιώθεις ασφαλής και να αποφεύγεις τα ρίσκα είναι μεγάλη παγίδα. Ίσως θες να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν. Πρόσεξε πως θα χειριστείς αυτές τις επιστροφές και τι περιθώρια θα τους αφήσεις. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και θα ευνοεί με διάφορους τρόπους αυτόν τον τομέα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό νέο. Επειδή είναι και υπεύθυνη του ζωδίου σου, η εύνοια είναι διπλή! Η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις, αγάπη και περισσότερη ευκολία σε όλα σου τα εγχειρήματα. Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό είναι εξαιρετικό επειδή ισχυροποιείσαι εσωτερικά. Η συμμαχία με τον εαυτό σου είναι δύναμη. Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είναι επίσης πιθανή μια συμφωνία γραπτή ή προφορική. Όλα αυτά σου δημιουργούν μια γλυκιά ανυπομονησία.

Τοξότης

Τοξότη, η περίοδος αυτή μοιάζει ιδανική για να αποβάλεις επιτέλους μια κακή σου συνήθεια και να οργανώσεις από την αρχή το πρόγραμμά σου, ώστε να αισθάνεσαι πιο έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό, τι προκύψει. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση. Ευνοεί ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπάθησε να έρθεις σε λίγο μεγαλύτερη επαφή με την πνευματική πλευρά σου. Βρες ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ύπαρξής σου. Είχες πάντα την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να ακολουθούν τους ρυθμούς σου και φαίνεται πως και αυτήν την περίοδο κάτι τέτοιο συμβαίνει. Για την ακρίβεια, ίσως βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις την ικανότητά σου να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και θα τα ευνοεί με κάθε τρόπο!

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους και την αισιοδοξία, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή για τη βελτίωση της διάθεσής σου. Μπορεί να αποφασίσεις να εκπαιδευτείς σε κάτι ή μπορεί να έχεις επαφή με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στο να σκεφτείς κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Αισθάνεσαι κουρασμένος ή γεμάτος έμπνευση; Αυτές τις μέρες, βιώνεις ένα μείγμα μεγάλων μαθημάτων ζωής, αλλά και μια αίσθηση βαθύτερης επαφής με τον κόσμο γύρω σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, ποια πράγματα είναι στην λίστα σου και χρειάζεται επιτέλους να σβηστούν; Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώνεις με όσα έχεις αφήσει στη μέση. Είναι μια περίοδος που αξίζει να κυκλοφορείς περισσότερο, ίσως και να μιλάμε και για μια νέα αισθηματική ιστορία. Έχε λοιπόν, τα ραντάρ σου ανοιχτά. Η Αφροδίτη από τις 28/10 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και κυρίως με αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM