Ζώδια και σεξ - Τα καλύτερα ζώδια στο κρεββάτι

Προσπαθούμε να μαντέψουμε συμπεριφορές και αντιδράσεις έχοντας στο μυαλό μας «Α αυτός είναι τοξότης», άρα, αυτόματα βγάζουμε συμπεράσματα για το πως πρέπει να τον μεταχειριστούμε σε μια κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν εμπλεκόμαστε και ερωτικά! Απλά αναλογίσου πόσες φορές σε έχουν ρωτήσει οι φίλες σου τι ζώδιο είναι το date σου, κάνοντας σενάρια και αναλύσεις για το πως θα εξελιχθεί η γνωριμία, αν ταιριάζετε και τα συναφή.

Το φλέγον της υπόθεσης; Αν θα τα πάτε καλά και στο κρεβάτι. Ομολογουμένως, υπάρχουν ζώδια τα οποία δεσπόζουν στην κορυφή της λίστας, κατέχοντας τον τίτλο του μεγάλου εραστή. Σίγουρα έχεις αναφωνήσει θετικά στο άκουσμα ότι ο wanna-be καλός σου είναι σκορπιός, μιας και το συγκεκριμένο ζώδιο έχει καλή φήμη σε αυτό το κομμάτι.

Μπορεί το κομμάτι του σεξ να 'ναι ένα κομμάτι διαφορετικό για τον καθέναν, ωστόσο, κάποια πράγματα ισχύουν και πρέπει πάντοτε να ξέρεις που μπλέκεις. Ποια ζώδια δεν φοβούνται κανέναν και τίποτα στο σεξ;

Ζώδια και σεξ - Τα καλύτερα ζώδια στο κρεββάτι

  • Ταύρος

Ο ταύρος αν και πιο συντηρητικός στις πεποιθήσεις του η αίσθηση της κτητικότητας που τον διακατέχει τον κάνει αλησμόνητο εραστή. Δίπλα σε έναν ταύρο δε θα νιώσεις ποτέ ανασφάλεια καθώς πάντοτε επιδιώκει να σου δίνει την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Και μάλιστα, έμπρακτα! Σε έναν ταύρο αρέσει η καλοπέραση και η ευχαρίστηση και για αυτό έχει μάθει πως να ικανοποιεί στο μέγιστο. Για εκείνον, το σεξ είναι ένα παιχνίδι «δίνε και λαβείν». Όσα περισσότερα του προσφέρεις τόσα περισσότερα «ξεκλειδώνεις» και για σένα.

  • Δίδυμος

Ο δίδυμος είναι ο κορυφαίος στα παιχνίδια και ειδικά στα ερωτικά. Μπορεί ως άνθρωπος να είναι περί ανέμων και υδάτων και το πρωί να είναι ερωτευμένος μαζί σου και μετά να σε ξεχνάει αλλά στο σεξ δίνεται ολοκληρωτικά. Τον ικανοποιεί στο έπακρον να το χαίρεται ο άλλος. Για να είμαι ειλικρινής, ο δίδυμος παίρνει μεγαλύτερη χαρά όταν ικανοποιείσαι εσύ παρά εκείνος. Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι εξουσίας και κυριαρχίας θα λέγαμε για εκείνον. Δεν θα διστάσει να φτάσει ακόμα και στα άκρα με τους πειραματισμούς.

  • Σκορπιός

Ένας σκορπιός θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην τον ξεχάσεις ποτέ! Ζει για την υστεροφημία, και θέλει να βρίσκεται πάντοτε στη λίστα με τους top. Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, θα θέλει διαρκώς και κάτι ακόμα. Είναι της ποιότητας, αλλά επιζητά μανιωδώς και την ποσότητα. Συνεπώς, όταν μπλέξεις με έναν σκορπιό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα. Και αυτό γιατί ο σκορπιός δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα. Θέλει το απόλυτο και στο κρεβάτι θα κάνει τα πάντα για να το έχει. Και εκείνος και εσύ.

  • Τοξότης

Το κατεξοχήν σεξουαλικό ζώδιο και ένα από τα καλύτερα ζώδια στο κρεββάτι. Όλοι, έστω και μια φορά στη ζωή του πρέπει να έχουν μια εμπειρία με τον master του ζωδιακού κύκλου. Δεν έχει ταμπού, προκαταλήψεις, κόμπλεξ... Ούτε με σένα, αλλά ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό. Θα σε εκπλήξει το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι και το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το «αγγελικό» του πρόσωπο όταν βρεθείτε στο κρεβάτι. Δεν είναι από αυτούς που θα πουν πολλά αλλά ό,τι πρέπει θα το δείξει με πράξεις. Και μάλιστα, και με το παραπάνω, γιατί το σεξ για έναν τοξότη δεν μπορεί να περιοριστεί σε φόρμες και κουτάκια.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM