Διάσημοι Σκορπιοί της ελληνικής και ξένης showbiz

Αναμφίβολα, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των Σκορπιών. Ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος για το καθετί. Γι' αυτό μάλιστα δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Σκορπιοί, των οποίων η ζωή έχει στεφθεί με επιτυχία. 

Οι Σκορπιοί είναι φύσει ερωτικά ζώδια, κάτι που φαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Όχι μόνο στα προσωπικά τους, αλλά και στα επαγγελματικά τους. Το πάθος που τους διακατέχει είναι σημείο αναφοράς της προσωπικότητάς τους. Για αυτό και σε ένα μεγάλο ποσοστό καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν.

Ως χαρακτήρες οι Σκορπιοί είναι αρκετά μυστήριοι και ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Η ζήλια και η εμμονή με το παρελθόν είναι ένα αγκάθι που τους βαραίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το ζώο του σκορπιού, δεν αλλάζει τον τόπο που μένει μέχρι να πεθάνει. Ένα άτομο που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο βιώνει κάθε είδους αίσθημα σε πολύ έντονο βαθμό, γεγονός που μπορεί να ζορίσει όχι μόνο το ίδιο, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του είναι η εκδίκηση. Ο Σκορπιός θεωρείται το πιο εκδικητικό πλάσμα μέσα στο ζωδιακό κύκλο και όχι άδικα. Αν τον αδικήσεις ή κάνεις κάτι που το θεωρήσει προσβλητικό σε βάρος του, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μάλιστα, θα βρει το δικό του τρόπο, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του, ακόμα και χρόνια μετά. Το κακό με τους Σκορπιούς είναι πως αν τους κάνεις κάτι κακό, ξεχνάνε ό,τι καλό έχει προηγηθεί και βασίζονται μόνο στο αρνητικό συναίσθημα που βιώνουν εκείνη τη στιγμή.

Μπορεί ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους, ωστόσο υπάρχουν πολλοί Σκορπιοί στην ελληνική και την ξένη showbiz που μας απασχολούν εδώ και χρόνια.

Δείτε ποιοι διάσημοι σε Ελλάδα και εξωτερικό ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM