Χαρδαλιάς: Έκανε αυστηρή παρατήρηση σε παραγωγό λαϊκής αγοράς στην Κοζάνη

Στην Κοζάνη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/10) ο Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς για την επόμενη κίνηση, αλλά και για να κάνει αυτοψία στην «κόκκινη» περιοχή μετά το lockdown.

Η συνάντηση είχε ως θέμα τα επιδημιολογικά δεδομένα και το επιχειρησιακό σχέδιο, πριν αναχωρήσει για τα Ιωάννινα, όπου επίσης η κατάσταση είναι οριακή.

Κατά την μεταφορά του στο αεροδρόμιο όπου τον περίμενε το ελικόπτερο για να τον μεταφέρει στα Ιωάννινα, ο κ. Χαρδαλιάς είδε σε λαϊκή αγορά της πόλης έναν παραγωγό που φορούσε τη μάσκα του στο πηγούνι και τότε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και του έκανε αυστηρή παρατήρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Kozanimedia, τόσο η συνοδεία του υφυπουργού, όσο και οι παριστάμενοι καταναλωτές και παραγωγοί στη λαϊκή του Σαββάτου έμειναν έκπληκτοι από το εν λόγω περιστατικό!

panoramiki fotografia apo kentriki plateia tis kozanis

ΣΕ LOCKDOWN Η ΚΟΖΑΝΗ

Η Κοζάνη τέθηκε σε lockdown μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων κοροναϊού και με τη σειρά του το Υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε κοινή υπουργική απόφαση διευκρινίζοντας τους κανόνες τήρησης αποστάσεων, άλλα μέτρα προστασίας, αλλά και το πως θα κινηθεί η τοπική αγορά.

Από το πρωί της Παρασκευής (16/10) στην Κοζάνη υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη, ως αποτέλεσμα του τοπικού lockdown λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM