Στεφανίδου: «Ο Ιάσονας φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα» - Χαμός στο Twitter

Η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε στην εκπομπή της το βίντεο από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο 23χρονος Ιάσονας, βρίσκοντας τραγικό θάνατο

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου ήταν προσεκτικός και πήγαινε αργά, ενώ ο Ιάσονας ερχόταν με τρομερή ταχύτητα έξω από τη Βουλή.

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε για το τροχαίο:

«Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα, περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί τού έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει πάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει "κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας". Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις Αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του. Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά, στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα».

Χαμός στο Twitter - Έγινε πρώτο trend

Όπως ήταν αναμενόμενο, η στάση της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατέκριναν τα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

https://twitter.com/Keratsinioti_z/status/1372852107078950912 https://twitter.com/NTrachiotis/status/1372863356047097856
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM