Τσιτσιπάς: Έμεινε στον θρίαμβο με τον Ναδάλ και έχασε 3-0 από τον Μεντβέντεφ

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς - Νικητής με 3-0 σετ αναδείχτηκε ο Μεντβέντεφ

O Στέφανος Τσιτσιπάς σταμάτησε στους «4» στο Australian Open, καθώς ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε 2,5 ώρες, και αποχαιρέτισε τη διοργάνωση.

Ο Ρώσος τενίστας, που σημείωσε την 20ή διαδοχική νίκη του στο τουρ (έχοντας 12-0 σερί με παίκτες του Top 10), ήταν ανώτερος του Τσιτσιπά, τον κέρδισε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) και πλέον θα αγωνιστεί την Κυριακή με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής φάνηκε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του στο πρώτο σετ, όταν ο Ρώσος τενίστας τού έκανε μπρέικ. Το έχασε με 6-4 και στο δεύτερο σετ δεν προέβαλε αντίσταση (6-2).

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω με μπρέικ, απάντησε με μπρέικ, αλλά στη συνέχεια, στο κρίσιμο σημείο, ο Μεντβέντεφ έκανε μπρέικ στο 5-5, κράτησε μετά το σερβίς του, για να βρεθεί στον δεύτερο τελικό σε γκραν σλαμ στην καριέρα του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που έφτασε στον τρίτο ημιτελικό γκραν σλαμ της καριέρας του (Australian Open 2019, 2021, Roland Garros 2020), δεν μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός τελικού, αλλά είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην κορυφή. O Ρώσος τώρα, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διεκδικήσει τον πρώτο γκραντ σλαμ τίτλο της καριέρας του.

Οι πανηγυρισμοί του Μεντβέντεφ:

The Grand Slam final vibes are real for @DaniilMedwed ?#AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/2c8M41A9Ly

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 19, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM