ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Premier League, Champions League, 23/2/’21

Οι επιτυχημένες προτάσεις μας ήταν 2/4 όσον αφορά στους προχθεσινούς αγώνες (21/2/’21). Οι κερδισμένες αποδόσεις ήταν 2,00 και 1,90 αντίστοιχα, στα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-0 (1Χ και under 2,5  η πρότασή μας) και Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 2-0 (2-3 γκολ η πρότ.). Αντίθετα, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία  4-0 (1 και under 3,5  η πρότ.) «βγήκε» ο άσος, όχι όμως και τα γκολ, που αστοχήσαμε για ένα παραπάνω, ενώ στον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης 1-1 (1 και over 1,5 η πρότ.) «σωστό» το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει.

Συνεχίζουμε σήμερα (23/2) με στοιχηματικές προτάσεις για την Premier League και το Champions League:

Λιντς – Σαουθάμπτον (20:00)

Καθόλου αξιόπιστες αμφότερες, με την Λιντς να έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες (εκτός) και με «θέματα» στο κέντρο (τραυματίας ο Φίλιπς) και την Σαουθάμπτον από ισοπαλία (1-1) με την Τσέλσι με μία άμυνα, όμως η οποία παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα. Εκτός έδρας έχει αρνητικό σερί τριών ηττών, οι οποίες ακολούθησαν δύο ισοπαλίες. Η πρόταση είναι 1Χ και under 3,5 με απόδοση 2,10.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι (22:00)

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στον αγώνα αυτόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία (λόγω πανδημίας). Η Ατλέτικο έρχεται από δύο παιχνίδια με την Λεβάντε, όπου στο πρώτο ως οικοδέσποινα ηττήθηκε με 0-2, ενώ στο άλλο ως φιλοξενούμενη, έφερε ισοπαλία (1-1). Από την άλλη η Τσέλσι (εκτός) με αντίπαλο την Σαουθάμπτον πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση έφερε και αυτή ισοπαλία (1-1). Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Με φαβορί την Μπάγερν ο αγώνας αυτός για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αν και έρχεται από ήττα 2-1 (εκτός) με την Άιντραχτ  και έχει αρκετές απουσίες , είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από την Λάτσιο. Η τελευταία θα προσπαθήσει κυρίως με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη τον ταχύτατο Ιμόμπιλε να κάνει την «ζημιά». Η πρόταση είναι 2 και over 1,5 με απόδοση 2,00.