ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Ελλάδας, Premier League 3/2/’21

Με θετικό πρόσημο (2/3) και οι χθεσινές προτάσεις μας (2/2/’21) με αποδόσεις 2,00 και 1,95 αντίστοιχα, στα παιχνίδια Ίντερ – Γιουβέντους 1-2 (2-3 γκολ η πρότασή μας) για το Κύπελλο Ιταλίας και Αλμερία – Σεβίλλη 0-1 (2 και under 3,5 η πρότ.) για το Κύπελλο Ισπανίας. Αντίθετα, στον αγώνα Γουλβς – Άρσεναλ 2-1 (Χ2 και under η πρότ.) είχαμε αστοχία, καθώς χθες ήταν μία πολύ άτυχη μέρα για την Άρσεναλ η οποία ηττήθηκε με ανατροπή, ενώ δέχτηκε γκολ με πέναλτι (45’+3) και δύο κόκκινες κάρτες (45’+3 , 75’).

Συνεχίζουμε σήμερα (3/2) με στοιχηματικές προτάσεις για το Κύπελλο Ελλάδας και την Premier League:

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (17:15)

Αγώνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την έννοια πως ο Ολυμπιακός έχει το σκορ του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο (0-3), αλλά και την διαφορά δυναμικότητας και μένει μόνο να περάσει και τυπικά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, στην παραμονή του στην κατηγορία. Εκτεταμένο το rotation και από τις δύο ομάδες και αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η πρόταση είναι 1 και no goal με απόδοση 1,70.

Λάρισα – ΠΑΟΚ (17:30)

Αγώνας – τυπική διαδικασία και αυτός για το πέρασμα και του ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ειδικά μετά την πεντάρα στη Τούμπα. Για την τιμή των όπλων η Λάρισα, της οποίας τα σοβαρά προβλήματα είναι στο πρωτάθλημα, αφού η παραμονή της στην κατηγορία δείχνει δύσκολη έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Αναμένεται εκτεταμένο rotation και ανοιχτό παιχνίδι. Η πρόταση είναι γκολ ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 1,85.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (20:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ασταμάτητη αυτή την περίοδο (αήττητη στα τελευταία 19 παιχνίδια με 16 νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει δεχθεί μόνο 4 γκολ, ενώ έχει μηδέν παθητικό στους 5 σερί τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος). Από την άλλη η Μπέρνλι, επιθετικά δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Η πρόταση είναι 2 και no goal με απόδοση 1,70.