Γιορτή ποδοσφαίρου και πρόκριση με Ελ Αραμπί στο "Γ. Καραϊσκάκης" (video & photo)

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας "πολέμησαν" για 90 λεπτά στο τερέν του "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρόκριση στους "32" του Europa League, αλλά πριν και μετά τον αγώνα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα αδέλφια.

Το news2U.gr βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και κατέγραψε τις ονειρικές στιγμές πριν από την έναρξη του αγώνα για τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό συλλόγων στον πλανήτη

https://www.youtube.com/watch?v=89K7u2c6kTo

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0 για τον Ολυμπιακό που ήταν αρκετή για να του χαρίσει την πρόκριση στους "32" του Europa League . Η ελληνική ομάδα αγχώθηκε καθώς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ευτυχώς οι Σέρβοι έχασαν το πέναλτι στο 41' με τον Τομανέ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε και οι Πειραιώτες μπήκαν με καλύτερη ψυχολογία στην επανάληψη, ωστόσο η μία ευκαιρία χανόταν μετά την άλλη. Φαινόταν, όμως, πως στο τέλος θα γίνει αυτό που πρέπει. Μία ανοησία του Ζαντέρ στο 86' ήταν τελικά η φάση που λύτρωσε τον Ολυμπιακό. Στο επόμενο λεπτό ο Ελ Αραμπί (που είχε και δοκάρι στο 59') σκόραρε από την άσπρη βούλα και πέτυχε το χρυσό γκολ της πρόκρισης.

Το χαμένο πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο:

Το γκολ πέναλτι της λύτρωσης στο 87' από τον Ελ Αραμπί:

https://www.youtube.com/watch?v=oBUt1gYQJJk&feature=youtu.be