Σπύρος Μπιμπίλας: Συζήτησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις καταγγελίες

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας συζήτησε με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

O Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Πρωτοβουλία της ΠτΔ η συνομιλία

«Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της Προέδρου. Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα "μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών" και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία», δήλωσε ο κ. Μπιμπίλας στον Alpha.

Και συνέχισε, λέγοντας ότι κουβέντιασαν και για τις πρόσφατες καταγγελίες: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό, και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα. Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

«Οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό»

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε: «Απ' ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο» και επισήμανε πως η καταγγελία Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έχει πάρει τον δρόμο της.

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM