Νέα Σμύρνη: Εκτός ελέγχου οι αστυνομικοί - «Πάμε να τους γ…ουμε! Τελείωσαν! Θα τους σκοτώσουμε!»

Ο πρωτοφανής διάλογος των αστυνομικών μετά τον τραυματισμό του συναδέλφου τους

Εκτός ελέγχου τέθηκε η κατάσταση χθες στη Νέα Σμύρνη μετά τον τραυματισμό αστυνομικού από ομάδα αγνώστων. Να σημειωθεί πως χθες, πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια, έλαβε χώρα μεγάλη πορεία κατά της αστυνομικής βίας, η οποία έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τα όσα σημειώθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και τον ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικό.

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Όπως δείχνουν και οι εικόνες, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ περνούσε με τη μηχανή, όταν κάποιος από το πλήθος τον έπιασε και τον έριξε κάτω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ομάδα αγνώστων άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό.

Μετά την επίθεση ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

«Πάμε να τους γ…ουμε! Τελείωσαν!» 

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού από ομάδα αγνώστων, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο, η είδηση προκάλεσε την εξαγρίωση των αστυνομικών, οι οποίοι και φαίνεται να εκδήλωσαν την εκδικητική τους μανία, αναφέροντας μεταξύ άλλων χωρίς κανέναν δισταγμό τη φράση «πάμε να τους σκοτώσουμε».

Μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Σου φωνάζω, τον πήραν! Φωνάζω τόση ώρα, ρε, τον έριξαν, γαμώτο» ακούστηκε να φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς, με έναν ακόμη να ακούγεται να καλεί κάποιον άλλον «διαβίβασε ότι λείπει».

«Διαβίβασε ότι λείπει! Ρε, διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος, διαβιβάστε ότι λείπει!» ακούστηκε και πάλι ένας από τους αστυνομικούς, ενώ ακολούθως ακούστηκε κάποιος να μιλάει στον ασύρματο.

Στη συνέχεια, ενώ οι περισσότεροι φαίνονταν να ανεβαίνουν στις μηχανές τους, ακούστηκε ένας από τους παραπάνω να τους καλεί: «Πάμε να τους γ@@@@με!», ενώ αμέσως μετά είπε: «Τελείωσαν! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

Περιστατικά και φαινόμενα ωμής βίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, που δείχνουν το μένος των αστυνομικών για βία. Μάλιστα, σε ένα βίντεο φαίνεται αστυνομικός να χαστουκίζει κοπέλα που διαμαρτύρεται στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Παράλληλα, προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM