Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της Ε.Ι.Ο.

Η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι βίασε την ίδια

Η κ. Μπεκατώρου, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» του Star, κατονόμασε ακόμα δύο πρόσωπα τα οποία είχαν πέσει, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι βιασμού, από τον παράγοντα της Ε.Ι.Ο. ο οποίος φέρεται να βίασε και την ίδια.

Πρόκειται για μια γνωστή αθλήτρια και μια δημοσιογράφο

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», η Σοφία Μπεκατώρου έκανε λόγο για μια πολύ διάσημη αθλήτρια-πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Ενώ ονομάτισε και μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, πολύ γνωστού εκδοτικού ομίλου, η οποία ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πριν από δυο χρόνια κατά την διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης, η δημοσιογράφος έπεσε θύμα του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος κάτω από το τραπέζι την θώπευε. Εκείνη αντιστάθηκε και του είπε «θα σου κόψω τα χέρια» κι εκείνος της απάντησε «σιγά ρε Μανιάτισσα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, πρόκειται να καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί – από το 52:40:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM