ΕΙΟ: Νέα παραίτηση μετά τις αποκαλύψεις της Μπεκατώρου

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη παραίτηση μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου – Παραίτηση υπέβαλε ο αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος Θανάσης Πατητάρος

Νέα παραίτηση από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) μετά τον σάλο που  έχει προκληθεί από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της από υψηλόβαθμο παράγοντα. Πιο συγκεκριμένα, την παραίτηση του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος Θανάσης Πατητάρος στο συμβούλιο, ενώ απέστειλε και σχετική επιστολή του προς την Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ιστοσελίδα voria.gr, ο κ. Πατητάρος, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του ιστορικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, υπέβαλε την παραίτησή του στο συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης (21/1) και έστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ.

Τι αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Πατητάρος

«Παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας όπου κατέχω της θέση του αντιπρόεδρου Βορείου Ελλάδας», αναφέρει το κείμενο της παραίτησης του κ. Πατητάρου.

Δείτε την σχετική επιστολή παραίτησης:

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τέταρτη παραίτηση μέλους του Δ.Σ. ενώ έχει ήδη παραιτηθεί και σύσσωμη η επιτροπή ανοιχτής θαλάσσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM