Κορονοϊός: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 9χρονος Μάριος – Η έκπληξη του ΠΑΟ

Ο 9χρονος Μάριος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έδινε τη δική του μάχη με τον κορονοϊό, τα κατάφερε και νίκησε, μιας και βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλευόταν – Όσα είπε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης – Η έκπληξη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον μικρό

Νικητής κατάφερε να βγει ο 9χρονος Μάριος που πάλευε με τη νόσο Covid-19 τις τελευταίες μέρες.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο»

Ωστόσο, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και διευθυντής του Ε.Σ.Υ.: «Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές, ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της».

Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, δόθηκε μια σκληρή μάχη προκειμένου να μην διασωληνωθεί το παιδί. Κι αυτό γιατί η κατευθυντήρια οδηγία σε ολόκληρο τον κόσμο είναι να αποφεύγονται –στο μέτρο του εφικτού– οι διασωληνώσεις. Γι' αυτό, όπως εξήγησε ο ίδιος, γυρίζουν μπρούμυτα τους ασθενείς, για να διευκολύνεται η αναπνοή τους.

Η έκπληξη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Μάλιστα, ο κ. Ηλιάδης αποκάλυψε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν μια έκπληξη στον 9χρονο Μάριο, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του, και συνομίλησαν μαζί του μέσω Skype.

Δείτε παρακάτω:Δείτε την έξοδο του 9χρονου Μάριου από τη ΜΕΘ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM