Πάτρα: Όλο και καλύτερα ο 9χρονος που νοσηλεύεται με κορονοϊό

Πάτρα: Σε καλή πορεία η υγεία του παιδιού που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο 9χρονος από την Πάτρα κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό. Πλέον υποστηρίζεται μόνο από απλή μάσκα και αν όλο συνεχίσουν έτσι το επόμενο 24ωρο, σύντομα να βγει από την ΜΕΘ για την απλή κλινική COVID.

Με το που ένιωσε λίγο καλύτερα θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του και αν αυτή προκλήθηκε από τον κορονοϊό. Καλή είναι και η κατάσταση του βρέφους που επίσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου με κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί δεν είχαν φύγει λεπτό από το πλευρό του Μάριου και μάλιστα γίνονταν τουλάχιστον δύο τηλεδιασκέψεις την ημέρα με ειδικούς εντατικολόγους κι από άλλα νοσοκομεία της χώρας για να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η αγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 9χρονου, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», είχε διαγνωστεί θετική στο μεταλλαγμένο στέλεχος κορονοϊού, με αποτέλεσμα, όπως λένε, να κολλήσει τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

«Της συζύγου ήταν ο μεταλλαγμένος ιός, άρα κι εμείς από τη σύζυγο κολλήσαμε, άρα από αυτόν θα είναι», είχε δηλώσει στο Mega ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι παρόλο που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας νόσησαν ελαφριά, ο 9χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό από την περασμένη Τετάρτη και πέντε μέρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο.

Θετικά είναι τα σημάδια στην πορεία της υγείας και των άλλων 2 παιδιών που νοσηλεύονται: του 10χρονου και του μόλις 2 μηνών βρέφους. Η υγεία και των 2 μικρών παιδιών παρουσιάζουν βελτίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM