Ουκρανία: Ζευγάρι δέθηκε με χειροπέδες... για να σώσει τη σχέση του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ζευγάρι από την Ουκρανία δέθηκε με χειροπέδες για να καταφέρει να σώσει τη σχέση του.

Έναν πραγματικά περίεργο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι από την Ουκρανία, προκειμένου να μπορέσει να σώσει τη σχέση του. Το ζευγάρι προσπαθούσε πολύ, αλλά μάταια, να διορθώσει τα προβλήματα στη σχέση του και να διώξει τα «μαύρα σύννεφα».

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα, τα οποία θέλησαν να καταγράψουν και να δημοσιεύσουν μέσω των social media. Ο πωλητής αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου, Αλεξάντρ Κουντλάι, 33 ετών, και η αισθητικός, Βικτώρια Πουστοβίτοβα, 28 ετών, πήραν τη μεγάλη απόφαση να δεθούν με χειροπέδες και να θέσουν με αυτόν τον σε εφαρμογή το «πείραμα» τους, όπως το ονόμασαν.

Το χρονικός του «πειράματος» με τα χιλιάδες likes

Η ιδέα τού ήρθε όταν η σύντροφός του δήλωσε πως ήθελε να χωρίσουν. Ειδικότερα ο ίδιος έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο Reuters: «Χωρίζαμε μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού η Βίκα είπε και πάλι ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: "Τότε, θα σε δέσω με μένα"».

«Τον αγαπώ, έτσι πήρα την απόφαση να το κάνω»

Και έτσι κι έγινε, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις από την πλευρά της Βικτώριας, η οποία στο άκουσμα και μόνο αυτής της ιδέας τού έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα. Ωστόσο, ο Αλεξάντρ έκανε τα αδύνατα δυνατά και τελικά κατάφερε να την πείσει.

Έτσι, εδώ και σχεδόν ένα μήνα, κανένας από τους δύο δεν έχει προσωπικό χώρο μιας και κάνουν τα πραγματικά τα πάντα από κοινού.

«Αποφάσισα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία για μένα, ότι θα φέρει στη ζωή μου νέα θετικά συναισθήματα που δεν είχα βιώσει πριν», δήλωσε η Βικτόρια, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Τον αγαπώ, έτσι πήρα την απόφαση να το κάνω», συμπλήρωσε η 28χρονη Ουκρανή.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να μοιράζονται και αρκετές στιγμές από αυτήν την περίεργη κοινή τους καθημερινότητα μέσα από το Instagram. Το ζευγάρι παρουσιάζει μια ειδυλλιακή συνύπαρξη, με λεζάντες που επισημαίνουν τη αξία του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης. Και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, άλλα είναι επαινετικά, αλλά από απλή περιέργεια, αλλά ίσως και κακεντρεχή. Αλλά οι δυο τους είναι ενωμένοι –κυριολεκτικά– σε όλο αυτό.

Φυσικά, μια τέτοια απόφαση δε μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και από την ουκρανική τηλεόραση, στην οποία έχουν εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές για να μιλήσουν για το «πείραμα» τους αυτό.

«Έχουν υπάρξει και εντάσεις»

Τέλος, όσον αφορά το κατά πόσο όλο αυτό έχει αποτέλεσμα και θετικό αντίκτυπο στη σχέση τους, το ζευγάρι αναφέρει πως ναι μεν «έχουν υπάρξει και εντάσεις», έχουν βρεις νέους τρόπους για να αντιμετωπίζουν τους τσακωμούς τους δε.  Ειδικότερα, ο 33χρονος Αλεξάντρ δήλωσε: «Δεν εξαφανίστηκαν οι μεταξύ μας τσακωμοί, συνεχίζουμε να μαλώνουμε. Αλλά όταν πλησιάζουμε ένα αδιέξοδο και δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, απλά σταματάμε να μιλάμε αντί να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε».

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM