Στη φυλακή η καθηγήτρια που έκανε σεξ με ανήλικο σε χωράφι

Η παντρεμένη καθηγήτρια και μητέρα τριών παιδιών θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα για έξι χρόνια και δύο μήνες, αφού καταδικάστηκε για το γεγονός ότι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή σε χωράφι

Με δικαστική απόφαση μια 35χρονη παντρεμένη καθηγήτρια και μητέρα τριών παιδιών θα βρεθεί στη φυλακή για έξι χρόνια και δύο μήνες, καθώς καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ σε χωράφι με 15χρονο μαθητή, ενώ έστελνε και topless φωτογραφίες μέσω Snapchat – όπως για παράδειγμα μία σέλφι από το ντους και μια άλλη με την ίδια να σκύβει σε ένα κρεβάτι.

Η ποινή της 35χρονης καθηγήτριας, που φέρει το όνομα Κάντις Μπάρμπερ (Kandice Barber) και η οποία κρίθηκε ένοχη για τις προαναφερθείσες πράξεις στα τέλη Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε σήμερα, όπως μεταδίδει η βρετανική «Sun».

Ωστόσο, να σημειωθεί πως η ίδια κρίθηκε αθώα για δύο άλλες κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί αναφορικά με την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνε με όσα αναφέρονται, οι ένορκοι άκουσαν στη διάρκεια της δίκης πώς η καθηγήτρια ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στον μαθητή το 2018, όταν και έλαβε τον αριθμό του τηλεφώνου του σε μια αθλητική εκδήλωση του σχολείου. Όπως αναφέρεται, τα μηνύματα της 35χρονης σύντομα απέκτησαν «σεξουαλικό περιεχόμενο», ενώ αργότερα πήρε τον μαθητή με το αυτοκίνητό της και τον οδήγησε σε ένα χωράφι, όπου έκαναν σεξ.

Εν συνεχεία, η καθηγήτρια δεν σταμάτησε να στέλνει πρόστυχα μηνύματα στον 15χρονο μαθητή, ακόμη και την ώρα που δίδασκε, εντός της τάξης δηλαδή.

δημοσίευμα της daily mail u.k.

Επιπλέον, η 35χρονη ενθάρρυνε τον ανήλικο να σβήνει τα μηνύματα που του έστελνε, ωστόσο ο νεαρός τα κρατούσε. Τότε εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταστρέψει αν την κατήγγειλε και ότι θα τον κατηγορούσε για βιασμό αν δεν κρατούσε το στόμα του κλειστό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, έγινε επίσης γνωστό πως η 35χρονη κρατούσε έναν κρυφό φάκελο με σέξι φωτογραφίες της στο κινητό της με την ονομασία «Για τα μάτια του μόνο». Σημειώνεται πως η ίδια φέρεται να είχε πει στον μικρό, ο οποίος ήταν συμμαθητής και φίλος του γιου της, «θα σε πάρω μαζί μου».

Τέλος, να σημειωθεί πως ο σύζυγος της 35χρονης καθηγήτριας έχει δηλώσει ότι την υποστηρίζει 100%, επιμένοντας μάλιστα πως ο γάμος τους είναι πιο «δυνατός από ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM