Μέριλιν Μάνσον: Φρικτές κακοποιήσεις έζησε η πρώην συζυγός του και 4 ακόμη γυναίκες

Η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ έζησε για χρόνια φρικτές κακοποιήσεις από τον τραγουδιστή - «Όλες μου οι σχέσεις ήταν συναινετικές», υποστηρίζει ο ίδιος

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό και παρενόχληση είναι ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον. Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγός του και ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και ακόμη τέσσερις γυναίκες με τις οποίος διατηρούσε σχέση, τον κατηγορούν για βιασμούς, ξυλοδαρμούς και φρικιαστικές κακοποιήσεις.

Η ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο «Thirteen», στο «Westworld» και σε πληθώρα ταινιών, υποστηρίζει ότι υπέστη «φρικτές κακοποιήσεις για χρόνια».

Είχε μιλήσει από το 2018 για την κακοποίηση

Η 33χρονη Γουντ, η οποία είχε σχέση με τον 52χρονο Μάνσον περίπου από το 2007 και το 2010 αρραβωνιάστηκαν αλλά πολύ σύντομα χώρισαν, διατύπωσε τις κατηγορίες αυτές στον λογαριασμό της στο Instagram, σχεδόν ταυτόχρονα με άλλες 4 γυναίκες.

"Το όνομα αυτού που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με αποπλανά όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά επί χρόνια. Υπέστην πλύση εγκεφάλου και με χειραγώγησε ώστε να υποταχθώ", έγραψε η Γουντ.

Το 2018, η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς "Westworld", είχε καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, περιγράφοντας τον Γολγοθά που βίωσε ως θύμα ψυχολογικής και σωματικής βίας. Στο Κογκρέσο, είχε πει ότι είχε βιαστεί επανειλημμένως.

Η δισκογραφική ’’Loma Vista Recordings’’ διέκοψε τη συνεργασία με τον Μάνσον

Η δισκογραφική εταιρεία του Μάνσον, η Loma Vista Recordings, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι στον απόηχο των "δυσάρεστων ισχυρισμών" από την Γουντ και από άλλες γυναίκες η εταιρεία "θα σταματήσει να προωθεί το τελευταίο του άλμπουμ άμεσα". "Εξαιτίας αυτών των ανησυχητικών εξελίξεων, αποφασίσαμε ακόμη να μην συνεργαστούμε με τον Μέριλιν Μάνσον μελλοντικά", αναφέρει η ανακοίνωση της Loma Vista.

Τι απάντησε για τις καταγγελίες

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος ο τραγουδιστής έγραψε ότι οι ερωτικές του σχέσεις υπήρξαν πάντα συναινετικές. "Οι ιδιωτικές μου σχέσεις υπήρξαν ανέκαθεν συναινετικές με συντρόφους που είχαν την ίδια νοοτροπία με εμένα. Ανεξαρτήτως από το πώς και γιατί άλλες επιλέγουν τώρα να παρουσιάσουν στρεβλά το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια", έγραψε ο Μάνσον.

Οι τέσσερις γυναίκες που καταγγέλλουν άγρια κακοποίηση

Άλλες 4 γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι είχαν ερωτική σχέση με τον τραγουδιστή, τον κατηγόρησαν χθες για χειραγώγηση, παρενόχληση, κακοποίηση και απειλές. Η μία εξ αυτών, η σχέση της οποίας ξεκίνησε το 2015, κατήγγειλε επίσης περιστατικά βιασμών.

Άσλεϊ Γουότερς

Η Άσλεϊ Γουότερς, φωτογράφος, αναφέρει ότι γνώρισε τον Μάνσον όταν την προσέγγισε ο ίδιος μέσω social media για να συνεργαστούν. Η ανάρτηση δεν ξεκαθαρίζει εάν η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ρομαντικό δεσμό, ωστόσο η κοπέλα αναφέρει ότι ξεκίνησε να δουλεύει ως προσωπική βοηθός του μουσικού και έμεινε κοντά του για έξι μήνες.

Ενώ αρχικά η σχέση τους ήταν πολύ καλή (τον ένιωθε «σαν οικογένεια») σιγά σιγά τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Ο μουσικός άρχισε να έχει βίαια ξεσπάσματα με εκείνη στο στόχαστρο. Μία φορά της πέταξε γυάλινα πιάτα, και μια άλλη φορά την «προσέφερε» σε συνεργάτες για να κάνουν σεξ μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ashleylindsaymorgan (@ashleylindsaymorgan)

Σάρα ΜακΝίλι

Η Σάρα ΜακΝίλι, μοντέλο από το Λος Άντζελες, εξηγεί ότι ο Μάνσον ήταν πολύ τρυφερός στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ωστόσο σύντομα η συμπεριφορά του άρχισε να γίνεται βίαιη. Εξηγεί πως ο Μάνσον την πέταξε με δύναμη πάνω σε έναν τοίχο, απείλησε να την χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, την κλείδωνε σε ένα δωμάτιο όταν τον δυσαρεστούσε και την κακοποιούσε λεκτικά για ώρες. Στη δήλωσή της αναφέρει ότι όσα πέρασε κοντά του την τραυμάτισαν βαθιά.

Άσλεϊ Λίντσεϊ Μόργκαν

Η Μόργκαν αναφέρει ότι γνώρισε τον Μάνσον όταν εργαζόταν ως μοντέλο στην Ταϊλάνδη το 2009, μέσω ενός κοινού φίλου. Μετά από μήνες επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων, την έφερε αεροπορικώς στο Λος Άντζελες. Χωρίς να αποκαλύπτει πόσο καιρό έμειναν μαζί, η γυναίκα αναφέρει ότι δέχθηκε έντονη κακοποίηση και ότι δεν της επέτρεπε να κοιμηθεί ούτε να φάει σπίτι του. Επίσης, της είχε ζητήσει να του φέρει αναμνηστικά των Ναζί από την Ασία, παρά το γεγονός ότι είναι εβραία.

Γκαμπριέλα

Η τέταρτη καταγγέλουσα, ονόματι Γκαμπριέλα, αναφέρει ότι γνώρισε τον Μάνσον το 2015 όταν ήταν 22 ετών και εκείνος 46, στα παρασκήνια μιας συναυλίας του. Αμέσως δημιούργησαν μια παθιασμένη σχέση, όμως σύντομα είδε την συμπεριφορά του να αλλάζει. «Με ξεγέλασε με την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και της αγάπης και στη συνέχεια υπέφερα οικονομικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά», αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα. Τα περιστατικά που περιγράφει περιλαμβάνουν βιασμούς, βασανιστήρια την ώρα του σεξ, εκβιασμούς και απειλές.

Οι γυναίκες, που κατέθεσαν χθες τις μαρτυρίες τους, πολλές εκ των οποίων είναι πρώην θαυμάστριες του 52χρονου σήμερα Μέριλιν Μάνσον, περιγράφουν μια προσωπικότητα σαγηνευτική, που μπορούσε να χειραγωγήσει τον άλλο, ικανή να τις απειλήσει με θάνατο ή να τις αναγκάσει να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κάποια από τα φερόμενα θύματα υποστηρίζουν ότι υποφέρουν πλέον από μετα-τραυματικό στρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM