Υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με μηχανή έξω από τη Βουλή

Υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με μηχανή έξω από τη Βουλή - Εγκεφαλικά νεκρός ο οδηγός

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/3) ένα υπηρεσιακό όχημα χτύπησε μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, αν και φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη, ενώ η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως το υπηρεσιακό όχημα είναι χρεωμένο στην Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάποια επίσημη ανακοίνωση.

[video width="640" height="384" mp4="/wp-content/uploads/2021/03/trocheo-vouli.mp4"][/video]

Αντιδράσεις για τη συμπεριφορά της αστυνομίας

Το εν λόγω τροχαίο έχει γίνει πρώτο trend στο Twitter με το hashtag #τροχαιοβουλη, καθώς έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με ανάρμοστη συμπεριφορά της αστυνομίας προς αυτόπτη μάρτυρα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως την ίδια ευθύνη, ίσως και περισσότερη από τον οδηγό, έχει και ο τροχονόμος του συμβάντος.

Βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνει αστυνομικό να επιτίθεται σε μάρτυρα στο σημείο του τροχαίου, λέγοντάς του: «Διώξ’ τον να μη λέει χαζομάρες..σήκω φύγε τώρα από εδώ εξαφανίσου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM