Αντρέας Ρίγκο: Κατέγραφε με κάμερα τη στιγμή του τροχαίου ο YouTuber

Με κάμερα κατέγραφε τη μοιραία στιγμή ο YouTuber - Το βίντεο που δημιούργησαν για τον Αντρέα Ρίγκο

Η «κόντρα» που έκανε ο Αντρέας Ρίγκο με τον φίλο του ήταν η αιτία να χάσουν και οι δύο ακαριαία τη ζωή τους στην Περιφερειακή του Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε ενάμισi χιλιόμετρο πριν από τα Διυλιστήρια.

«Κόντρα» θανάτου

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 30 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλον, όμως δυστυχώς οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους οδηγούς τους να πεθαίνουν ακαριαία, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο YouTuber Αντρέας Ρίγκο είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει το «κόλπο» που ήθελαν να κάνουν οι δύο φίλοι, ενώ ανέβαζε και συχνά στο διαδίκτυο βίντεο με τη μηχανή του.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους YouTuber αλλά και τον φίλο του.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι νεαροί έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα.

Τα βίντεο για τον Αντρέα Ρίγκο:
https://www.youtube.com/watch?v=3yh0J2w39SM&feature=emb_title&ab_channel=Bloody_tvΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM