Οικογένεια Γεωργιάδη - Μανωλίδου: Σε νέες περιπέτειες στα χιόνια

Σε νέες περιπέτειες η οικογένεια του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου, που απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο όλοι μαζί

Η οικογένεια του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Ευγενίας Μανωλίδου, εκμεταλλευόμενη τον χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» και στην Αττική, απόλαυσαν παιχνίδια στα χιόνια.

Μάλιστα, η μητέρα της οικογένειας, η Ευγενία Μανωλίδου, δεν δίστασε να αναρτήσει μερικές οικογενειακές και χιονισμένες φωτογραφίες γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευγενία Μανωλίδου συνόδευσε τις φωτογραφίες της οικογένειάς της με την ακόλουθη λεζάντα στα αρχαία ελληνικά και ο καταιγισμός σχολίων από τους χρήστες ήταν παραπάνω από αναμενόμενος: «Χιών πίπτει! ❄️ Τό κέαρ δὲ ἔχομεν θερμόν! ❤️ Καλημέρα σε όλους! ?».

Να υπενθυμίσουμε εξάλλου πως η κ. Μανωλίδου μπορεί να μένει σπίτι το τελευταίο διάστημα προκειμένου να προστατευθτεί από τον κορονοϊό, ωστόσο διατηρεί επαφή με κοινό της, μιας και διδάσκει αρχαία ελληνικά μέσω Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM