Συγκινητικό βίντεο: Οι «αραχτοί» γιατροί του Παίδων παίζουν μπάλα με παιδιά του νοσοκομείου

«Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί» - Το βίντεο-απάντηση στην αβάσιμη τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά

Ένα ενθαρρυντικό βίντεο ανήρτησε μία χρήστης του Facebook στο οποίο απεικονίζονται οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού", σε 0 βαθμούς κελσίου να παίζουν μπάλα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με παιδιά τα οποία έχουν εγκαταληφθεί.

Το βίντεο εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου έχοντας συγκινήσει τους χρήστες των social media. Η πράξη αγάπης των γιατρών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα χθεσινά θλιβερά σχόλια του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους, και με το ιατρικό προσωπικό να «παλεύει» με τον ιό.

Η προκλητική τοποθέτηση του Αυτιά

Ο Γιώργος Αυτιάς, χθες, μέσω της εκπομπής του και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Καπραβέλο, εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του αλλά και σε βάρος όλου του ιατρικού προσωπικού, λέγοντας: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί» . Η προκλητική επίθεση του δημοσιογράφου προήλθε από τη εξής δήλωση του γιατρού: «Δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».

Το βίντεο όπου οι γιατροί, εκτός ωραρίου, βρίσκονται με τα εγκαταλελειμμένα παιδιά παίζοντας μπάλα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι στα σπίτια τους έχει ανέβει με λεζάντα-απάντηση στον Γιώργο Αυτιά.

Συγκεκριμένα γράφει:

Ναι Γιώργο, εδώ βλέπουμε τους σίγουρους, ωραίους και αραχτούς γιατρούς με 0 βαθμούς να παίζουν μπάλα με τα εγκαταλελειμμένα παιδιά του νοσοκομείου, ενώ ξεκάθαρα θα μπορούσαν απλά να δακρύσουν στις κάμερες. Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM