Τίρανα: Άντρας πήδηξε μέσα σε αυτοκίνητο για να σταματήσει επικίνδυνο οδηγό

Άντρας πήδηξε μέσα σε αυτοκίνητο για να σταματήσει οδηγό
Πηγή: Newzee

Απίστευτες είναι οι εικόνες που «ταξιδεύουν» από τη γειτονική Αλβανία, με ένα αυτοκίνητο να τρομοκρατεί τους θαμώνες μιας ολόκληρης πλατείας στα Τίρανα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας θέλησε να πηδήξει μέσα σε αυτοκίνητο, από το ανοιχτό παράθυρο, προκειμένου να σταματήσει έναν επικίνδυνο οδηγό. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το BBC, ο οδηγός συνελήφθη για την επικίνδυνη οδήγηση του στην πολυσύχναστη πλατεία Skanderbeg της αλβανικής πρωτεύουσας.

ανάρτηση BBC για το συμβάν στα Τίρανα
Twitter

Κατόπιν την παράτολμης αυτής πράξης του, ο περαστικός δήλωσε πως έδρασε κατά αυτόν τον τρόπο επειδή πίστεψε πως ο οδηγός σκόπευε να χτυπήσει τον κόσμο, σε μια πιθανή απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης.

Να σημειωθεί, πως η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο σημείο είχε στηθεί εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού.

Επίσης, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η αλβανική αστυνομία, ο 32χρονος ύποπτος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το «χτύπημα» της πανδημίας στην Αλβανία και οι εκλογές

Υπενθυμίζεται πως η γειτονική Αλβανία μετρά συνολικά 131 χιλιάδες κρούσματα με περισσότερα από 2.300 θύματα, ενώ παράλληλα, 106 χιλιάδες άνθρωποι έχουν «νικήσει» τη νόσο Covid-19.

Την ίδια ώρα, η Αλβανία τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε «πυρετό» βουλευτικών εκλογών με τα πρώτα exit polls να δείχνουν την επικράτηση του Έντι Ράμα και του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος που αυτός εκπροσωπεί. Αυτή την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων, ωστόσο, παρά το πρώτο προβάδισμα Ράμα έναντι της ενωμένης αντιπολίτευσης, για τους εκλογικούς παρατηρητές, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα