Εθνική Αθηνών - Λαμίας: Κλειστή από τις 19.00 και μετά

Η Αθηνών - Λαμίας από τα ξημερώματα είναι κλειστή λόγω κακοκαιρίας στο ρεύμα ανόδου από τη γέφυρα Καλυφτάκη - Θα ανοίξει στις 13.00, αλλά θα κλείσει ξανά για λόγους ασφαλείας

Στη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί πάρθηκαν αποφάσεις για την εθνική Αθηνών - Λαμίας, εν όψει του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας που έρχεται τις επόμενες ώρες.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, η εθνική Αθηνών - Λαμίας να ανοίξει στις 13.00 και να μείνει ανοιχτή για έξι ώρες, έως τις 19.00. Τότε, ο δρόμος θα κλείσει ξανά, και μάλιστα για 24 ώρες, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική:
  • Κλειστή είναι από τις 5.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.
  • Επί της Λεωφόρου Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Regency Cazino Mont Parnes (από ώρα 08.58).
  • Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 10.30).
  • Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20, 600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου - όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 16.40).
  • Λ. Διονύσου, από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Μάκρη, στην περιοχή της Κηφισιάς (από ώρα 21.35).
  • Λ. Διονύσου, από το ύψος του Πάρκου Ανατολής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, στην περιοχή της Ν. Μάκρης (από ώρα 21.35).
  • Κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας, σε όλο το μήκος της, όπου είχε δημιουργηθεί πρόβλημα το πρωί, λόγω ακινητοποίησης λεωφορείου στην Κηφισιά. Ωστόσο, από την Τροχαία συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, εφόσον είναι απαραίτητο να κινηθούν στην περιοχή, ενώ είναι πιθανόν να χρειαστούν αλυσίδες σε κάθετους δρόμους, μετά το Άλσος Συγγρού.

    Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Καπανδριτίου, από το Καπανδρίτι προς Βαρνάβα, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM