Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτρια ΙΧ ήρθε αντιμέτωπη με φίδι

Μια ιδιοκτήτρια IΧ οχήματος στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα απίστευτο θέαμα την περασμένη Παρασκευή, καθώς, μόλις άνοιξε την πόρτα, βρήκε στο πατάκι του οδηγού ένα... φίδι.

«Το φίδι ήταν στο πατάκι του οδηγού»

Η Μαρία Δημάκη μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά για το περίεργο αυτό περιστατικό: «Την Παρασκευή, καθώς σχόλασα από τη δουλειά, ανοίγω την πόρτα του οδηγού για να βάλω την τσάντα στο πατάκι του συνοδηγού. Το φίδι ήταν στο πατάκι του οδηγού. Πανικός! Εμφανιζόταν κάθε φορά που έμπαινα εγώ στο αμάξι». 

Μαρία Δημάκη στον ΑΝΤ1
© ANT1

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγαμε σε τεχνικό για να μας κατεβάσει τη μηχανή και το ταμπλό του αυτοκινήτου. Πέντε μέρες ήταν μέσα».

Επί της ουσίας, το φίδι είχε κρυφτεί μέσα στο αμάξι και χρειάστηκε μέχρι και ειδικός, προκειμένου να μπορέσουν να το βρουν και να το βγάλουν από το όχημα. Να σημειωθεί πως στην κ. Δημάκη η επίσκεψη στον τεχνικό κόστισε 250 ευρώ.

Τι είπε ο Στέλιος Γερολυμάκης με αφορμή το συμβάν

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέλιος Γερολυμάκης, ιδρυτικό μέλος Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, αυτό ήταν το τέταρτο φίδι (λαφιάτης) μέσα σε λίγες μέρες που εντοπίστηκε να «μπλέκεται» σε ανθρώπινες δραστηριότητες, ενώ τα υπόλοιπα τρία που αναγκάστηκε να μαζέψει από διάφορα σημεία της πόλης ήταν οχιές.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα