Κούγιας: «Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;» – Το σχόλιο της Καινούργιου

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο καταφέρθηκε εναντίον των ΜΜΕ – Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/3) στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει τρεις αναφορές εις βάρος των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του που ακολούθησαν αμφισβήτησε την επάρκεια του αντιδίκου δικηγόρου στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές πως έχει χάσει δίκη. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό δίκαιης δίκης».

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Επόμενο βήμα είναι το ΕΣΡ, για όλες τις εκπομπές, ανεξαρτήτως ποιος τις παρουσιάζει, τα κανάλια, τα sites, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για το αν καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητας και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου», σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν», είπε.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Απ' ό,τι λένε, είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο».

Κούγιας και Καινούργιου

«Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τον οποίο επίσης σέβομαι, να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κ. Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο και στη δημοσιογράφο που του τόνισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου, είπε χαρακτηριστικά: «Ιδανικά δεν θα ήθελα να το παίξουμε καθόλου αυτό το κομμάτι. Θα μου πεις, γιατί το παίζεις; Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια ζώνη που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM