Κατσούλης - Καραβάτου για Καπουτζίδη: «Η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία»

Τι δήλωσαν οι δύο παρουσιαστές για την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη απέναντι στον Αλέξη Κούγια

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε μια σειρά νομικών ενεργειών, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη, τον οποίο στην ανακοίνωσή του αποκάλεσε «νέο πρότυπο της κοινωνίας».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη χθες στην ΕΡΤ, όπου και έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».

Οι παρουσιαστές τάχθηκαν υπέρ του ηθοποιού

Με αφορμή τις νέες αυτές εξελίξεις, οι παρουσιαστές Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας από την εκπομπή τους στη «Φωλιά των Κου Κου», πήραν θέση και τάχθηκαν δίπλα στον ηθοποιό.

«Ο άνθρωπος ήταν αποστομωτικός, όπως είναι πάντα. Είναι αποστομωτικός γιατί είναι αληθινός, δεν υπάρχει ούτε μαύρο ούτε άσπρο, αυτή είναι η αλήθεια του. Σκεφτόμουν όλη αυτή τη διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του, που κατέληξε σε αυτόν τον σταθμό της περηφάνιας. Είναι ό,τι ωραιότερο έχει μοιραστεί μαζί μας.

Μετά από αυτό δεν έχουμε πολλά να πούμε, μόνο “μπράβο”. Εγώ αυτό αισθάνομαι βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια, και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Είναι πάντα εγκρατής, εδώ ήταν συγκινημένος», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τη σειρά του, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι είναι αληθινός, αλλά η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μια υγιή κοινωνία. Με φως και αγάπη και αξιοπρέπεια, ούτε με εκδίκηση ούτε με βία, με κανέναν άλλον τρόπο. Ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευτεί. Την αγάπη μου, την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM