Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα συντάραξε τους κατοίκους από τη βαναυσότητά της, με την αστυνομία να προβαίνει άμεσα σε έρευνες.

Του Γιώργου Σόμπολου

Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα προέκυψε ύστερα από πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος της. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνες.

Το σπίτι, εάν και δεν δείχνει παραβιασμένο, έχει την εικόνα αναστάτωσης, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι αναζητούσαν πράγματα και προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν έχει αφαιρεθεί κάτι από το σπίτι.

Στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα έφτασε και ιατροδικαστής, καθώς όπως ανέφεραν αστυνομικοί της ασφάλειας, του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής κατά τις έρευνες τους, τα χτυπήματα στη δολοφονία ήταν πολλά. Πιθανότατα το θύμα να έχει πληγεί με μαχαίρι, ωστόσο τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα γίνει η νεκροτομή, οπότε τότε ενδεχομένως να προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί αναζητούν τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να είχε σχέσεις με την δολοφονημένη γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM