Αχαΐα: Βρέθηκε παντρεμένη με δύο Ινδούς χωρίς να το ξέρει!

Αχαΐα: Απίστευτο κι όμως ελληνικό! - Η γυναίκα που βρέθηκε... παντρεμένη με δύο Ινδούς μίλησε για την απίστευτη ιστορία της

«Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο», καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και αφήνει έκπληκτους κοινό και πάνελ. Όπως λέει η γυναίκα, παντρεύτηκε το 2008 και χώρισε πριν από λίγους μήνες. Θέλησε λοιπόν να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον τωρινό σύντροφό της και άρχισε να κινεί τις διαδικασίες, όταν διαπίστωσε ότι στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με άλλους δύο άνδρες, Ινδούς!

Η γυναίκα λέει ότι, ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς. Μάλιστα, ο γάμος με τον έναν από αυτούς είχε ακυρωθεί για να… κάνει τον γάμο με τον δεύτερο Ινδό.

Η ίδια τονίζει ότι, αν δεν είχε πάει για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει ή ειδοποιήσει σχετικά.

Τώρα η Αργυρώ Κοττά προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης και φυσικά να λύσει τους δύο γάμους που υποτίθεται ότι έχει κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM