«Μήδεια»: Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Συνεχίζονται τα σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση για πολλές περιοχές της χώρας, που πλήττονται από την επέλαση του δεύτερου, ακόμα πιο σφοδρού, κύματος της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας εντοπίζονται ακόμα και αυτήν την ώρα οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση, η πλειονότητα των οποίων οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο έπειτα από την πτώση δέντρων, τα οποία υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες πηγές, και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόνο στα Βόρεια προάστια της Αθήνας έχουν πέσει περισσότερα από 600 δέντρα στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Πού εντοπίζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτή την ώρα;

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτήν τη στιγμή εντοπίζονται ως εξής:

Στην Αττική στις περιοχές Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Αγ. Απόστολοι Καλάμου, Άγιος Στέφανος, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Βριλήσσια, Κάτω Κηφισιά, Μαρούσι, Δαχτυλίδι Αμαρουσίου, Λούτσα, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Γραμματικό, Αγία Παρασκευή, Πολύδροσο, Διόνυσος, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκάς, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση.

Στην Εύβοια, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ ενισχυμένο από το πρωί της Τρίτης (16/02) με συνεργαζόμενους εργολάβους από γειτονικές περιοχές, έχει επανηλεκτροδοτήσει τα μεγαλύτερα με βάση τον πληθυσμό χωριά όπως Κεχριές, Ροβιές, Μαντούδι και Προκόπι.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση έως το βράδυ των χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο, καθώς και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας αποκαθιστώντας τις εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Image removed.

Επιπλέον, να σημειωθεί πως ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και επισημαίνει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε δυνατή –και αδύνατη– προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM